Tilbage til forsiden

Velkommen til HSOK's ungdomsside.

 

Præsentation:


Jeg hedder Rolf Lund og har rigtig mange års erfaring som orienteringsløber. Jeg har vundet mange danmarksmesterskaber og har også prøvet at vinde europamesterskabet og to gange verdensmesterskabet for veteraner. Det er nogle mine erfaringer som konkurrenceløber, som jeg vil give videre til HSOK's ungdomsløbere.

I foråret vil jeg fokusere på tre ting:
- Kortforståelse
- Retningsforståelse
- Fysisk træning

Tirsdagstræningen bliver små tekniske øvelser, hvor vi specifikt træner forskellige elementer af orienteringsløb. Ind i mellem vil vi spurte lidt, andre gange hygge os.
Jeg vil lytte til, hvad behovet er for den enkelte ungdomsløber, og forsøge at lave en træning, som er lærerig og sjov for alle i gruppen.

Man kan starte på en hvilken som helst tirsdag. Er det første gang, vil det være en god idé at ringe/maile til mig et par dage i forvejen, så jeg kan tage godt i mod og tilrettelægge træningen. Målgruppen er børn i alderen 10-15 år. Er man utryg/ meget ung anbefaler jeg at en voksen (f.eks. forældre) ledsager barnet under hele træningen. Er man ældre - f.eks. 25 år, men er begynder, er man velkommen til at være med, men der bliver ikke tilrettelagt specialtræning for voksne.

I løbet af foråret vil der blive tilbud om nogle ture til større konkurrencer, så vi kan afprøve, det vi har lært:
Følgende løb synes jeg kunne være interessante at deltage i:

Danish Spring. Midtsjælland Sprintløb i Sorø, mellem og langdistance i krævende sjællandsk terræn 23-25/3
Påskeløb på Fanø Kølig tur i noget af det sværeste terræn Danmark kan byde på 29-31/3
WRE stævne i Sverige Topklasseterræn på Söderåsen 14-15/4
DM ultralang. Jægerspris Dejlig skov på den årstid 22/4

Den 20/3 starter tirsdagstræningen i Helsingørs nærskove. Der vil blive transport til løbene hver tirsdag fra Klubgården kl. 16.45 (omklædt) eller efter nærmere aftale.