Løbetræning
Cykeltræning
Ophelia kvindeløbet
Hamlet 10'eren
Kronborgstafetten
Gamle resultater
    Kommende Løb

HSOK-Motion: Løb og Cykling

HSOK-motion er meget synlig i det daglige liv i Klubgården. Hver eneste dag er der medlemmer, der træner fra Klubgården.

Motionsafdelingen er for dem, der vil løbe, cykle eller stå på ski. Løbetræningen er fortrinsvis med henblik på at løbe distancer fra 3 - 5 km og op til marathon. Der er tilknyttet trænere, der lægger faste programmer for dagene mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag, hvor der bliver trænet i alt fra intervaller, fartleg, tempotræning til langgarvning. Der bliver fortrinsvis trænet på stier og veje i klubbens naturskønne omgivelser. Selvstændig træning med udgangs fra klubgården er også meget udbredt, ofte med andre løbere. Vi gør en ære ud af det sociale aspekt ved fællestræninger og konkurrencer.

Cykeltræningen har flere udgangspunkter (startsted), der fremgår under "Cykeltræning", men også her lægger vi vægt på at kombinere cykeltræningen med socialt samvær.

Inden du melder dig ind, anbefaler vi at du kommer og løber med til en hverdagstræning (mandag eller onsdag kl. 17.00), hvor du også kan få en snak med træneren på de forskellige hold.

Du er meget velkommen til at kontakte Motionsafdelingens formand, Kenneth Sørensen, for evt. spørgsmål - 40130466

Hamlet10'eren